صورت وضعیت مالی – ترازنامه
 
 
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
 
پیوندهای روزانه
دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 109
بازدید هفته : 125
بازدید ماه : 127
بازدید کل : 3422
تعداد مطالب : 80
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



 
صورت وضعیت مالی – ترازنامه
نوشته شده در جمعه 7 مهر 1391
ساعت : 20:41
نویسنده : سیامک

 

> عنوان :صورت وضعیت مالی – ترازنامه

>> مولف / مترجم :
فرشاد حیدری

>>تهیه و تنظیم:سیامک آسیابی حقی
>> منبع : www.siamak1356.blogfa.com



گزارشی که اطلاعات درباره منابع اقتصادی (دارایی ها) ، تعهدات اقتصادی (بدهیها) واحد تجاری و تفاوت بین دارایی ها و بدهیها که بیانگر حقوق مالکین است در یک مقطع زمانی معین ارائه دهد ، ترازنامه یا صورت وضعیت مالی نامیده می شود. این گزارش مالی (ترازنامه) ساختار سرمایه (بدهی جاری و غیرجاری ، اجزای حقوق صاحبان سهام و نسبت ترکیبی آن) و ساختار دارایی ها (چگونگی سرمایه گذاری در دارایی های جاری و غیر جاری) ، میزان نقدینگی (فراهم بودن وجه نقد در آینده پس از احتساب تعهدات مالی) و توان بازپرداخت تعهدات در سررسید و انعطاف پذیری مالی (توانایی تامین وجه نقد لازم در زمان تغییرات غیرمنتظره ، پاسخگویی در مقابل آن و ارزیابی ریسک پذیری) واحد تجاری را در یک مقطع زمانی معین ارائه می دهد. اقلام ترازنامه طبق اصول پذیرفته شده حسابداری در زمان تحصیل بر مبنای تعهدی اندازه گیری شده ، پس از شناخت اولیه بر مبنای ارزش های تاریخی در گزارشگری مالی منعکس می شود ، ارزش دارایی ها به استثنای موارد خاص به جای ارزش منصفانه بازار به خاطر تحقق ویژگی قابلیت اتکا معرف بهای تمام شده تاریخی است.
به طور خلاصه می توان گفت که : هدف نهایی ترازنامه ارائه اطلاعات طبقه بندی شده درباره منابع اقتصادی در کنترل واحد تجاری ، ساختار مالی ، میزان نقدینگی و توانایی بازپرداخت تعهدات و ظرفیت سازگاری با تغییرات محیط می باشد.
استفاده کنندگان به ویژه اعتباردهندگان با استفاده از صورت وضعیت مالی می توانند با شناخت مبالغ مربوط به دارایی های جاری و بدهیهای جاری با استفاده از نسبت های جاری و آنی ، سرمایه در گردش ، توانایی واحد تجاری در ایفای تعهدات را تشخیص دهند.

به هر حالی ارزیابی توانایی واحد تجاری در پرداخت بدهیها ، مستلزم فزونی منابع نقدینگی نسبت به تعهدات در زمان تنظیم ترازنامه می باشد. افزون بر این در ترازنامه شناخت کافی در ارتباط با نسبت بدهیها به کل دارایی ها ، نسبت مالکانه (نسبت حقوق صاحبان سهام به ک دارایی ها) ، نسبت بدهی به ارزش ویژه (حقوق صاحبان سهام) و سایر نسبتهایی که آثار آن مرتبط با اقلام ترازنامه است را به صورت یک نگرش کلی ، در اختیار استفاده کنندگان برون سازمانی قرار می دهد.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





:: موضوعات مرتبط: مقالات حسابداری، ،